DE CE PIELE?

hr

Este un produs natural, unic și distinct care emană personalitate, prestanță, hotărare și putere. Vei simți plăcerea, confortul și relaxarea de care ai atâta nevoie. Nu se impregnează cu praf și se întreține ușor.

Valorile noastre

hrAvem trei valori pe care le implementăm în fiecare serviciu furnizat.

Eleganță

Eleganță

Eleganța produselor este întărită de un design corespunzător.

Calitate

Calitate

Datorită experienței calitatea serviciilor noastre este de necontestat.

Seriozitate

Seriozitate

Fiecare client este tratat cu multă seriozitate.

Servicii

hr

Canapele piele

Dacă fotoliul sau canapeaua ta preferată necesită o schimbare sau dacă ai găsit un model deosebit, dar tapițeria este deteriorată, noi iți oferim soluția. Vom înlocui tapițeria învechită cu una nouă, din piele de cea mai bună calitate, pe măsură exigențelor tale. Confecționăm tapițerie din piele pentru orice tip de mobilier. Echipa noastră asigură servicii la cel mai înalt nivel, cu cele mai joase costuri. Asigurăm transport gratuit pe distanță de 15 km.

Tapițerie auto

Durata de execuție pentru tapițeria scaunelor și a fețelor de uși este de maxim 5 zile. Mașina d-voastră nu va fi imobilizată pe toată această perioadă, creând astfel un disconfort (maxim 12 ore ). Tapițeria pentru mașină va fi executată conform modelului existent sau vom executa un nou model de croială la cererea expresă a clientului. La cerere montăm încălzire electrică în scaune. Apelați la noi și veți beneficia de calitate, promptitudine și seriozitate la cele mai bune prețuri.

Contactați-ne pentru informații suplimenatre

Alcora Vest Style

Contactează-ne